Industrikøkken

Industrikøkken med CE-godkendte produkter

Statager & Partner A/S kan indrette og levere alt til et industrikøkken, herunder inventar, maskiner og andet køkkenudstyr. Alle vores produkter til et industrikøkken er anerkendte og CE-godkendte. Og vi har naturligvis både reservedelslager og landsdækkende service, så du er sikret mod problemer.

Vi kan endvidere tilbyde råd og vejledning med afsæt i vores egne erfaringer fra andre industrikøkkener samt fra vores brede produktkendskab.

Vi har anerkendte mærker til dit industrikøkken

​Vi kan med andre ord være med i både projekterings- og tilbudsfasen, når der skal indrettes et industrikøkken, og vi er er leveringsdygtige i velrenommerede og driftssikre mærker som for eksempel Electrolux og Zanussi, samt alt andet nødvendigt inventar og udstyr.
Vi arbejder oftest med etablering og service af industrikøkkener for regioner, kommuner og entreprenører.

Vi kan i det hele taget levere og montere alt til et industrikøkken, herunder for eksempel:

– Ovne
– Opvaskemaskiner
– Køle- og fryserum
– Fryse- og køleskabe
– Koge- og stegeudstyr
– Brudis- og isterningmaskine
– Tørre- og vaskemaskiner
– Andre køkkenmaskiner
– Rustfrit køkkeninventar
– Samt reservedele

Etablering af industrikøkken eller reparation af maskiner

​Vi kan hjælpe i forhold til både nyetablering og opgradering af et industrikøkken, men vi har også stor ekspertise i forhold til servicering og udskiftning af etablerede industrikøkkener. Vi kan således servicere eksisterende maskiner, således de kan bruges i mange år frem i tiden. Og vi servicerer gerne et industrikøkken, selvom der kun er tale om et enkelt lille element, der skal fejlrettes eller repareres.

Du kan ringe til Statager & Partner A/S i Nørresundby og omegn på telefon 86 82 36 36, eller du kan skrive til mail@statager.dk, hvis du har brug for et industrikøkken.