Industriopvaskemaskine

Industrikøkken med CE-godkendte produkter

​Statager & Partner A/S kan levere en opvaskemaskine til for eksempel et storkøkken eller et industrikøkken i blandt andet kantiner, hospitaler, plejehjem, hoteller, restauranter og alle andre med særlige behov for en industri opvaskemaskine. Ved disse opgaver arbejder vi oftest for kommuner, entreprenører eller regioner.

Vi har endvidere både reservedelslager og landsdækkende service, således du er sikret mod problemer.

Få en driftssikker og CE-godkendt industri opvaskemaskine

Alle vores produkter til et industrikøkken er anerkendte og CE-godkendte, og vi er leveringsdygtige i velrenommerede og driftssikre mærker som for eksempel Electrolux og Zanussi. Derved er du sikker på at få en stabil opvaskemaskine

Vi tilbyder også at råde og vejlede afsæt i vores egne erfaringer fra andre storkøkkener samt fra vores brede produktkendskab til opvaske- og køkkenmaskiner

Der er en lang række muligheder, hvis du skal have en ny opvaskemaskine til industribrug, og det kan blandt andet være en grov opvaskemaskine, en hætteopvaskemaskine, en frontbetjent opvaskemaskine, en underbordsopvaskemaskine eller en tunnelopvaskemaskine.

En industri opvaskemaskine kan desuden have forskellige faciliteter som for eksempel automatisk hætteløft, sæbedosering, afspændingspumpe, sæbepumpe, afløbspumpe, kondensering ESD og isoleret hætte.

En opvaskemaskine til industri kan få brug for service

Vi kan endvidere tilbyde at servicere din eksisterende industri opvaskemaskine, således den kan holde i mange år frem i tiden. Vi servicerer og reparerer gerne, selvom der kun er tale om et enkelt lille element, der skal fejlrettes eller repareres. Vi er friske på at varetage de fleste opgaver, men siger fra, hvis den ikke kan løses inden for vores rammer.

Du kan kontakte Statager & Partner A/S i Nørresundby og omegn ved at ringe på telefon
86 82 36 36 eller ved at skrive til mail@statager.dk, hvis du har brug for en industri opvaskemaskine.