Storkøkken inventar

Statager & Partner A/S er leverandør af alt inden for storkøkkeninventar og maskiner, og alt vores storkøkkeninventar og alle vores maskiner er anerkendt og CE-godkendt. Vores kunder er typisk kantiner, hospitaler, plejehjem, hoteller og restauranter. Dertil kommer, at vi har Electrolux og Zanussi reservedelslager og landsdækkende service i forbindelse med maskiner og inventar.

Ud over levering af storkøkkeninventar kan vi tilbyde at være med i projektering- og tilbudsfasen. Vi står med andre ord til rådighed i forbindelse med både nyetablering og opgradering af et storkøkken, samt med servicering og udskiftning af maskiner og inventar.

Vi har et stort udvalg inden for storkøkkeninventar

​Vi er leveringsdygtige i velrenommerede og driftssikre mærker som for eksempel Electrolux og Zanussi, samt alt andet nødvendigt storkøkkeninventar, herunder maskiner og lignende.

Vi kan i det hele taget levere alt inden for maskiner og inventar til storkøkkener som blandt andet:

– O​vne
– Opvaskemaskiner
– Køle- og fryserum
– Køle- og fryseskabe
– Koge- og stegeudstyr
– Isterning- og brudismaskine
– Vaske- og tørremaskiner
– Andre køkkenmaskiner
– Rustfrit køkkeninventar
– Samt reservedele

Vi kan endvidere servicere og reparere eksisterende storkøkkeninventar og maskiner, hvis det går i stykker eller på anden måde har brug for service. Vores service gælder naturligvis også, selvom der blot er tale om et enkelt element på en maskine, der skal repareres eller fejlrettes.

Hør mere om storkøkkeninventar ved at kontakte os
​Du er altid velkommen til at kontakte Statager & Partner A/S i Nørresundby og omegn for at høre mere om vores storkøkkeninventar og maskiner samt om vores service. Du kan ringe til os på telefon 86 82 36 36, eller du kan sende en e-mail til mail@statager.dk.

Vi rådgiver og vejleder gerne om vores køkkeninventar, så du får den helt rigtige løsning.