Storkøkken udstyr

Statager & Partner A/S tilbyder projektering af storkøkkener samt levering af storkøkkenudstyr, hvilket betyder, at vi kan være med i hele projektering- og tilbudsfasen i forbindelse med indkøb og indretning af et storkøkken med alt relevant storkøkkenudstyr, inventar og de nødvendige maskiner.

Vi kan med andre ord være behjælpelig med rådgivning og forslag til indretning. Dertil kommer, at vi kan tilbyde at levere inventar og udstyr til et storkøkken, ligesom vi efterfølgende kan tilbyde service og vedligeholdelse.

Vi stræber efter at være en fleksibel landsdækkende partner, som tilbyder udstyr i høj kvalitet til en fornuftig pris.

Vandbehandling og inventar indgår i storkøkkenudstyr

​I forbindelse med projektering af storkøkkener kommer vi med forslag til indretning, ligesom vi forholder os til blandt andet BWT-vandbehandling, rustfrit køkkeninventar, køkkenmaskiner, diverse apparater samt andet storkøkkenudstyr.

Vi benytter anerkendte og CE-godkendte produkter, når vi leverer storkøkkenudstyr. Og vi har naturligvis reservedelslager fra Zanussi og Electrolux og landsdækkende service.

Erfaring med storkøkkenudstyr til industri, regioner med mere

Vi har erfaring med levering af storkøkkenudstyr i forbindelse med blandt andet industri, kantiner, hospitaler, plejehjem, hoteller, restauranter og meget mere. Projektering af storkøkkener samt levering af storkøkkenudstyr kan ske med henblik på nyetablering eller opgradering af et storkøkken og med henblik på servicering og udskiftning af et eksisterende køkken.

Vi tager naturligvis afsæt i vores erfaringer fra andre storkøkkener samt fra vores produktkendskab til køkkeninventar, storkøkkenudstyr, maskiner og apparater.

Vi står med andre ord til rådighed med løsningsforslag, og vi viser naturligvis gerne eksempler på vores leverancer. Du er meget velkommen til at kontakte Statager & Partner A/S i Nørresundby og omegn på telefon 86 82 36 36, men du er også velkommen til at skrive til mail@statager.dk, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på storkøkkenudstyr, herunder levering af maskiner og inventar.